Corona - maatregelen

Beste klanten,

Vanaf 4 mei hebben we onze werkzaamheden terug volledig hervat. Ons atelier en onze plaatsers zijn terug volop aan het werk (met respect voor de maatregelen en de 'social distancing').

Onze kantoren zijn terug telefonisch bereikbaar vanaf 4 mei en onze showroom is terug open zijn vanaf maandag 11 mei! Echter is de grens nog gesloten en kan u vanuit Nederland helaas niet naar ons toe komen.

Wij kunnen wel steeds op afspraak een vrijblijvend huisbezoek bij u brengen.

LET WEL : op donderdag 21 mei (hemelvaart) en vrijdag 22 mei (brugdag) zijn we gesloten.

Creëer een ruimer gevoel in uw woning!

Van Den Bergh uit Essen heeft reeds meer dan 35 jaar ervaring in serrebouw en buitenschrijnwerk. U kan beroep doen op onze vakmensen voor de aanbouw van een serre, maar ook voor de plaatsing van ramen, deuren, pergola’s of overkappingen. Ook voor rolluiken, zonweringen en garagepoorten bent u bij Van den Bergh aan het juiste adres.

Kom eens langs in onze toonzaal om uw wensen kenbaar te maken. Samen zoeken we naar een oplossing op maat om in uw woning een ruimer gevoel te creëren. Een serre waarin u heerlijk kan wegdromen of nieuw buitenschrijnwerk dat voor meer licht in uw huis zorgt? Dit alles met veel aandacht voor duurzaamheid. Samen realiseren wij uw plannen!

Wij werken uw project zorgvuldig volledig af van A tot Z zonder dat u zich zorgen moet maken. Ook voor klussen als het plaatsen van gipsplaten wanden, plafonds, timmerwerk of het bekleden van goten, boeiboorden en oversteken, kan u op Van Den Bergh rekenen.

Welkom

Maar ook voor alle andere schrijn- en timmerwerken kunnen we uw partner zijn : gipswanden, plafonds, timmerwerk, bekleden van goten, boeiboorden en oversteken,...

Welkom
Welkom

  Openingsuren:
maandag t.e.m. vrijdag: 8:30u - 17:30u
zaterdag: 9:00u - 17:00u
of op afspraak
gesloten op zon- en feestdagen
  H. Van Den Bergh
Spijker 38
B-2910 Essen
België
Liggingsplan
Cookie & Privacy policy
BE 0442.518.057
©2015 Van Den Bergh Verandas & Serres