Organisatie


Wat zijn uw plannen? Is uw woning toe aan nieuwe kozijnen en deuren of zoekt u buitenschrijnwerk voor uw nieuwbouw? Wenst u uw woonruimte uit te breiden met een aanbouw of serre? Dan heeft u aan Van Den Bergh een ervaren en een betrouwbare partner om die plannen te realiseren. Zodra wij uw plannen kennen, zijn wij de partij die voor u van de Allereerste plannen tot Zeer gedetailleerde afwerking alles voor u opvolgt.

Meten is weten

Bij Van Den Bergh werken we volledig op maat, zowel van uw ruimte als van uw budget. Nadat wij uw plannen kennen, komen we steeds ter plaatse een kijkje nemen en alles opmeten. Zo kunnen we uw situatie nog beter inschatten en nog verder mee nadenken over technische oplossingen.

Eigen productie, uitgebreide voorraad

In onze werkplaatsen aan het Spijker 38 in Essen (BE) produceren we veel volledig zelf. Onze vakmensen zijn er dagelijks in de weer om kozijnen, deuren, poorten of lichtstraten te fabriceren. Hiervoor kunnen ze rekenen op de beste materialen en de nieuwste technieken. Van Den Bergh blijft investeren in moderne machines om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Door alles goed voor te bereiden en bewust te kiezen voor een uitgebreide voorraad van de meest gebruikte materialen, proberen we de plaatsing en het werk op de werf zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Op afspraak kan u steeds onze werkplaatsen een keertje bezoeken. Als u benieuwd bent hoe wij uw kozijnen, deuren of serre bouwen nodigen we u graag uit om eens een kijkje te komen nemen.

Vaste teams dagelijks onderweg

Van Den Bergh beschikt over vaste teams die dagelijks aan de slag gaan bij onze klanten. Zo heeft u ook steeds een vast aanspreekpunt als wij bij u thuis komen werken. Wij investeren in rollend materieel zodat onze medewerkers over hedendaagse transportmiddelen beschikken om uw kozijnen, deuren, serre, zonwering of garagedeur zo snel en zo veilig mogelijk bij u te krijgen.