HAROL DAGEN

HAROL rolluiken - zonwering - garagedeuren houdt voorjaarsacties en HAROL DAGEN. Op vrijdag 22 en zaterdag 23 maart zijn we hiervoor geopend.
 • vrijdag: 8:00u - 17:30 u
 • zaterdag: 9:00u - 17:00 u
  Er zullen gedurende deze dagen speciale acties gelden.
  Op zondag 24 maart zijn we gesloten maar de acties blijven geldig tot 17 mei en dus niet enkel op de dagen die aangegeven worden, maar ook op dagen die u als klant kiest. 
 • Creëer een ruimer gevoel in uw woning!

  Van Den Bergh uit Essen heeft reeds meer dan 35 jaar ervaring in serrebouw en buitenschrijnwerk. U kan beroep doen op onze vakmensen voor de aanbouw van een serre, maar ook voor de plaatsing van ramen, deuren, pergola’s of overkappingen. Ook voor rolluiken, zonweringen en garagepoorten bent u bij Van den Bergh aan het juiste adres.

  Kom eens langs in onze toonzaal om uw wensen kenbaar te maken. Samen zoeken we naar een oplossing op maat om in uw woning een ruimer gevoel te creëren. Een serre waarin u heerlijk kan wegdromen of nieuw buitenschrijnwerk dat voor meer licht in uw huis zorgt? Dit alles met veel aandacht voor duurzaamheid. Samen realiseren wij uw plannen!

  Wij werken uw project zorgvuldig volledig af van A tot Z zonder dat u zich zorgen moet maken. Ook voor klussen als het plaatsen van gipsplaten wanden, plafonds, timmerwerk of het bekleden van goten, boeiboorden en oversteken, kan u op Van Den Bergh rekenen.

  Welkom

  Maar ook voor alle andere schrijn- en timmerwerken kunnen we uw partner zijn : gipswanden, plafonds, timmerwerk, bekleden van goten, boeiboorden en oversteken,...

  Welkom
  Welkom

    Openingsuren:
  maandag t.e.m. vrijdag: 8:30u - 17:30u
  zaterdag: 9:00u - 17:00u
  of op afspraak
  gesloten op zon- en feestdagen
    H. Van Den Bergh
  Spijker 38
  B-2910 Essen
  België
  Liggingsplan
  Cookie & Privacy policy
  BE 0442.518.057
  ©2015 Van Den Bergh Verandas & Serres